Domů
základní údaje
Aktuálně
pořádané akce Domova, aktuality
O službě
informace pro zájemce
Kontakty
vedení domova a jednotlivé služby

Festival Patříme k sobě

Festival Patříme k sobě

22. ročník festivalu Patříme k sobě. Festival pořádá Podkrkonošská společnost přátel dětí zdravotně postižených se sídlem v Semilech.


Tento poněkud delší název skrývá tu nejskvělejší partu paní a dívek s vynikajícími organizačními schopnostmi, a hlavně s neutuchajícím zápalem pro práci se zdravotně postiženými. Vždyť zařídit a sehnat peníze na festival, to je náročná práce a pak vše načasovat, aby to klaplo na minutu, doprava, koncerty, stravování… - prostě klobouk dolů. O jejich kvalitní práci svědčí získání ceny města Semily za dlouholetou propagaci myšlenky integrace zdravotně postižených dětí do společnosti.

Čtyřdenní maraton skončil v pátek 26. dubna 2019. Pak už nezbývalo o nic jiného než se opět rozjet domů, ale při loučení jsme si všichni slíbili, že se za rok zase všichni sejdeme.

Náš taneční kroužek Centrum Dance pod vedením Šárky a Zuzky, prezentoval svoji činnost tanečním vystoupením Barevná Vltava.

Naše motto: „Pohybem a tancem pozitivně ovlivňujeme naše nálady a propojujeme duši s tělem. Tanec se vyjadřuje univerzálním jazykem, ruší veškeré politické, kulturní a etnické bariéry a spojuje lidi v míru a přátelství, v nemoci i ve zdraví.

Publikováno: 10. května 2019 13:00



VZMR


Domov a Centrum denních služeb
Jablonec nad Nisou, p.o.

E-mail: info@dcjbc.cz


Liberecký kraj
Zřizovatelem příspěvkové organizace je Liberecký kraj

MPSV

Centrum denních služeb

Centrum denních služeb

Domov Erbenova

Domov Erbenova

Domov Lesní

Domov Lesní